Studioul Paramount investighează afirmațiile care au apărut pentru prima dată pe rețelele de socializare, în care Sylverster Stallone este acuzat că le-ar fi vorbit urât unor actori care lucrează ca figuranți în filmul „Tulsa King”.  

Sylverster Stallone, limbaj jignitor la 77 de ani  

Vedeta de 77 de ani, faimos pentru filme precum Rocky Balboa sau Rambo, i-ar fi batjocorit pe membrii distribuției cu expresii precum „urâți” sau „butoi de untură”.

„Aduceți fete frumoase să fie în preajma mea”, Stallone a fost acuzat că i-a spus directorului „Tulsa King” într-o altă postare pe rețelele de socializare despre platou.

Ambele surse de producție au declarat pentru CNN că nu au fost depuse plângeri oficiale împotriva lui Stallone sau a regizorului.

Personalul de resurse umane a luat cunoștință de acuzațiile din postările pe rețelele de socializare, au spus persoanele în cauză.

Craig Zisk, regizorul și producătorul executiv al filmului „Tulsa King”, a declarat pentru TMZ că „nu au fost folosite astfel de insulte”.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Stallone, probleme pe platoul de filmare la  „Tulsa King” 

Stallone, probleme pe platoul de filmare la  „Tulsa King” 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Actorii de figurație, jigniți de Stallone

Postările de pe rețelele de socializare care detaliază acuzațiile par să își aibă originea pe grupurile de pe Facebook despre experiențele actorilor de pe platourile de filmare din „Tulsa King”.

Scandalul a luat amploare după ce ele au fost făcute publice de scenarista de televiziune Julie Benson și distribuite pe rețeaua X/ Twitter.

Deși nu lucrează la „Tulsa King”, Benson a spus că a aflat despre acuzații de la un prieten care lucrează ca actor de figurație în serial.

Benson a mai declarat că un agent de casting pentru actorii de fundal a renunțat să lucreze la spectacol, după ce ar fi scris:

„Mi-am dat demisia pentru că era un mediu toxic clar, în care nu mă simțeam confortabil, laolaltă cu alți artiștii de figurație”.

Acuzațiile au determinat compania de casting, Rose Locke Casting, să rezilieze contractul cu emisiunea TV. O postare pe Facebook pe pagina oficială a companiei de casting a confirmat că „a ales să se despartă” de „Tulsa King”, deși postarea nu a specificat de ce.

Sylverster Stallone, alături de Arnold Schwartzeneger

Sylverster Stallone, alături de Arnold Schwartzeneger

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si