Tânăra are 25 de ani și este din Anglia. Ea a renunțat la slujba de 1.000 de lire sterline pe lună pentru a începe să împacheteze dulciuri. Aceasta și-a creat o afacere de 1 milion de lire sterline. Femeia era de profesie designer grafic.

Citește si: Românii din diaspora pot primi 200.000 lei de la stat dacă deschid o afacere în țară

Laura a renunțat, fără să stea pe gânduri, la job-ul ei cu gândul de a câștiga mai mulți bani. Femeia și-a creat așa propria afacere de care este mulțumită. Laura Scott este tânăra care a renunțat la slujba de designer grafic, în schimbul unei afaceri cu dulciuri. Ea și-a început afacerea în 2018, din dorința de a face bani în plus, descoperind un gol pe piața din online.

Afacerea cu dulciuri a Laurei Scott

Laura a decis să profite intens de orele libere pe care le avea după muncă și a început să cumpere dulciuri vrac. Laura le împacheta, mai apoi, și le vindea online în pungi realizate chiar de ea.

După câteva luni și-a dat demisia de la muncă pentru a se axa pe afacere. Business-ul ei valorează acum în jur de șapte milioane de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina, ucis împreună cu soția sa în bombardamentul rușilor din Nikolaev

Blondina a declarat că renunțarea la slujba ei a venit și ​cu un risc.

Citește si: Fundația prințului Charles a acceptat 1 milion de lire sterline de la familia lui Osama bin Laden

„Când am început era doar un produs, iar acum sunt peste o sută de produse- facem ciocolată, produse de patiserie, livrăm vafe, orice dulce și orice conține zahăr”, a declarat Laura Scott.

„Este un lucru uimitor să stau acolo și să mă gândesc, pentru mine este vorba despre modul în care mi-am câștigat libertatea, deși muncesc mai mult decât am lucrat vreodată când eram angajat – muncă începe la 4 dimineața și se termină la miezul nopții.

Pot să angajez oameni cu aceleași convingeri și valori și lucrăm cu organizații de caritate pentru animale”, a mai declarat Laura.

Citește si: Modificări Cod Fiscal 2022. Ce se întâmplă cu firmele care nu au angajați de la 1 ianuarie 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si