Măriuca și Florin sunt milionari în euro. Cuplul a plecat la drum cu 300 de dolari, iar acum a semnat cu Ferrari

Măriuca și Florin au devenit milionari în euro cu o afacere pe care au deschis-o în România. Cei doi au plecat la drum cu 300 de dolari, iar acum au semnat cu Ferrari.

Author: Georgiana Balaban luni 03 octombrie 2022 , 14:37

Florin și Măriuca Talpeș

Florin și Măriuca Talpeș au pornit o afacere de succes.

[Sursa foto: Arhivă]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Florin și Măriuca Talpeș au dat lovitura cu o afacere pornită în România. La început au avut doar 300 de dolari. Românii au început să pună bazele afacerii lor pe vremea când Măriuca avea doar 26 de ani, iar Florin 32.

Afacerea lor a continuat să se dezvolte, iar în timp a ajuns a ajuns la un mare succes.

Citește si: Ioana a dat lovitura cu această afacere, în România. Cum reușește să facă bani cu acest produs

Afacerea lor se numește Bitdefender. Este vorba despre un producător global de soluții de securitate cibernetică care are sediul central la București, și numeroase birouri în Europa, America de Nord, Asia și Australia. Este o firmă care a pornit de la zero, cu mult curaj din partea proprietarilor și care astăzi a ajuns să aibă o cifră de afaceri de peste 1 miliard de dolari și 1800 de angajați, majoritatea fiind în România.

Măriuca și Florin sunt milionari

Florin și Măriuca Talpeș au avut o idee extrem de ingenioasă. Până în anul 1989 ei au lucrat la Institutul Tehnic de Calcul, iar în timpul Revoluției au fost șomeri. Astfel, le-a venit ideea să își înființeze propria compania: Softwin. Mama Măriucăi a s-a împotrivit ideii lor, însă tatăl acesteia le-a oferit 300 de dolari pentru a-și începe afacerea cu care a dat marea lovitură.

Citește si: Povestea inedită a unei românce: a fost ciupită de ploșnițe într-un hotel din țară și a ajuns la spital

Compania oferea suport informatic companiilor din Vest, iar primul lor client a fost din Franța. Cei doi au continuat să își dezvolte frumos afacerea, iar în anul 2001 s-a transformat în gigantul IT care este astăzi, Bitdefender.

„De la începuturi modeste într-un mic birou din București până la 1.800 de angajați răspândiți în toată lumea, inclusiv o echipă de elită de cercetători, ingineri și matematicieni, creșterea continuă și succesul Bitdefender rămân axate pe o singură misiune – combaterea criminalității informatice", a fost mesajul lui Florin Talpeș anul trecut, când s-au împlinit 20 de la înființarea Bitdefender.

Citește si: Medicina de familie, o afacere

Mattia Binotto, Team Principal și director la Scuderia Ferrari, a declarat că este o onoare să se afle în parteneriat cu Bitdefender.

„Suntem încântați să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității. Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare și foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa“, declarat Mattia Binotto pentru Agerpres.

Citește si: Ce se întâmplă in lumea auditorilor de top. Mare scandal!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si