Românca a trecut prin clipe de groază după ce a fost mușcată de mai multe ploșnițe. Ea a fost cazată la un hotel din România, într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni pentru relaxare. Ea a fost ciupită de ploșnițe, iar la scurt timp a ajuns la spital. Aceasta a rămas dezamăgită de organizarea hotelului și a povestit întreaga experiență neplăcută pe Facebook, pentru a le atrage atenția oamenilor.

Citește si: VIDEO| Litoralul bulgăresc, puternic finanțat de români, se zdruncină din temelii după plângerile celor cazați la all-inclusive

Femeia a vrut să se relaxeze la un hotel dintr-o stațiune balneară din România, însă ce a urmat a dezamăgit-o total. După clipele de groază petrecute la hotel, ea a fost dezamăgită și de reacția personalului hotelului. Imediat, românca a luat măsuri și a povestit întâmplarea pe Facebook, pentru a-i feri pe alți oameni de aceste momente.

Experiență neplăcută într-un hotel din România

După poveștile care mai de care din vacanțele de pe litoral, urmează stațiunile balneare pe care românii le aleg pentru relaxare. O turistă româncă a trăit o experiență dezamăgitoare, după ce a ajuns la spital, în loc să se bucure de sejur.

Citește si: Pățania unei femei, într-un hotel din România: „Am simțit că mișcă ceva. Am aprins lumina, erau pe cearșaf”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a mers la spital după ce a fost ciupită de ploșnițe. Insectele au ciupit-o la hotel până a fost nevoie de spitalizare. După ce i-au apărut bube pe picioare, femeia a căutat motivul și l-a găsit sub saltea, unde erau o grămadă de ploșnițe.

Victima a mers la recepția hotelului, iar recepționera a refuzat să-i înapoieze banii după acest moment nefericit. Astfel că o prietenă de-a turistei a publicat o postare prin care explică ce s-a întâmplat, cu scopul de a-i feri și pe ceilalți oameni de astfel de experiențe.

Citește si: Povestea dramatică a cinci români care trăiau într-un adăpost de câini din Verona. Au fost evacuați de poliție

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Momentan prietena mea care s-a întors de aici, este in concediu medical, este ciupită maxim de PLOȘNIȚE din patul hotelului. Nu a rezistat decât 3 zile, noaptea la ora 1.20 s-a dus la recepție si a anunțat că pleacă, si recepționera cu zâmbetul pe buze i-a spus ca nu poate sa ii înapoieze banii pe sejur si tratament( 3650 de lei), si ca nu știe de PLOȘNIȚE. Când s-a întors in camera să strângă bagajele si a ridicat salteaua, colcăiau. Cu o zi înainte fusese la farmacie sa cumpere ceva crezând ca este vreo urticarie alimentara, farmacista i-a răspuns la salut, apoi s-a dus direct la raft sa ii caute Advartan si loțiune de varicelă. Revenind la tejghea a întrebat,, sunteți la Mureș, nu?". Deci si farmacista știe de PLOȘNIȚE. Cert este ca tot etajul 1 si 2 au PLOȘNIȚE, deși am găsit recenzii pe google încă din urmă cu două luni despre ele, și nu se curăță.

Cred ca este deja o afacere, vine omul se cazează, plătește sejurul si tratamentul, sta 2-3 zile cat rezistă la coșcovitul ploșnițelor, apoi fuge acasă. Prietena a sosit acasă cum vedeți in foto, este plina si pe spate, pe față, la subraț, pe burtă, tot....", a povestit femeia pe Facebook.

Citește si: Specialiștii ne avertizează că sunt o capcană: ''Nu vă bucurați la oferte cu preț mic la termopane!''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si