Afacere stranie pentru antrenorul Cosmin Olaroiu! Dupa ce si-a deschis mai multe restaurante, acum investeste in prelucrarea titeiului!

Cosmin Olaroiu, care antreneaza in Emiratele Arabe Unite, s-a decis sa dea lovitura in afaceri alaturi de Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Matei Vaihan, luni 05 septembrie 2016 , 21:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cosmin Olaroiu, fostul technician al Stelei, antreneaza de 9 ani in zona Golfului, acolo unde si-a creat o cota impresionanta, dupa mai multe trofee castigate cu diverse echipe din Arabia Saudita, Qatar si Emiratele Arabe Unite. Si salariu sau este unul consistent, intelegerea sa cu Al-Ahli, din 2015 pana in 2018, urmand sa-l imbogateasca cu 16 milioane de euro! Chiar daca are o avere ce depasete deja 20 de milioane de euro, bani castigati din fotbal, Olaroiu investeste si in alte afaceri. Iorgulescu si Olaroiu sunt prieteni, dar si parteneri de afaceriRecent, antrenorul a decis sa schimbe obiectul de activitate a unei firme pe care o detine cu Gino Iorgulescu, presedintele LPF, din “alte activitati recreative si distractive” in “fabricarea produselor obtinute din prelucrarea titeiului”, a anuntat profit.ro. Iorgulescu si Olaroiu au inlocuit integral si activitatile secundare ale firmei Petrocarbon, acestea fiind acum productia, distributia si comercializarea energiei electrice, colectarea, tratarea, eliminarea si comercializarea deseurilor, precum si comertul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi. Cei doi sunt vechi parteneri de afaceri, fiind patronii unul lant de restaurant cu specific italian.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si