Puscaria de la Rahova pare sa nu ii priasca deloc lui Dorin Cocos! La ultima lui aparitie in public, ca martor intr-un dosar al fostei sotii, Elena Udrea, barbatul a venit total schimbat, cu multe kilograme in minus si cu o atitudine resemnata.

Cocos, pe vremuri, cand avea multe kilograme in plus
Cocos, pe vremuri, cand avea multe kilograme in plus Marti de dimineata, Cocos s-a prezentat la audieri in Dosarul Gala Bute, pentru a o ajuta pe Elena Udrea! In momentul in care a ajuns in fata completului de judecata, afaceristul a surprins pe toata lumea cu noua lui
infatisare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Afaceristul, slab si tras la fata
Afaceristul, slab si tras la fata
“Dorin Cocos are cu 17 kilograme mai putin! A slabit atat de mult, pentru ca nu prea suporta conditiile de detentie de la Penitenciarul Rahova, in plus, este extrem de afectat. Nu mananca mai deloc, sta destul de retras si atunci cand comunica o face rar si numai la obiect! Ii este dificil sa se adapteze in mediul acela rece, intr-o celula mica si friguroasa. Doar vizita saptamanala a familiei ii mai schimba starea de spirit, insa, destul de rar”
, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Dorin Cocos a fost condamnat definitiv in octombrie 2014 la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in Dosarul Microsoft!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si