Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Sâmbătă, 14 decembrie este sărbătoare pentru creștinii ortodocși. Sfinţii Mucenici Tirs, Levchie, Calinic, Filimon, Apolonie şi Arian sunt sărbătoriți în fiecare an la această dată.

Author: G.B. Friday 13 December 2019 , 10:38

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sfinţii Mucenici Tirs, Calinic, Filimon şi Apolonie au trăt în timpul persecuţiilor împotriva creştinilor iar potrivit profeților, Sfântul Tirs a fost executat după refuzul de a se închina idolilor.

Oamenii împăratului l-au înțepat în ochi pe Sfântul Tirs, i-au turnat plumb pe spate, apoi i-au sfârâmat picioarele. Prin puterea oferită de Dumnezeu, Sfântul a scăpat ca nevătămat.

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Citeste si: ALERTĂ de cod galben! Meteorologii anunță vreme severă în mai multe zone din țară

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Chinurile și prigonirile au continuat pentru că pentru că Sfântul Tirs a fost la un pas să fie înecat, dar de asemenea, în urma unei minuni dumnezeieşti, vasul s-a spart. După ce a văzut că Sfântul Tirs este salvat de adevăratul Dumnezeu, iar idolii din templu au fost distruşi, Calinic, care a fost un preot păgân, şi-a dat seama care este calea cea dreaptă şi a devenit creştin.

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Citeste si: HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase zodii de anul viitor

Rostește rugăciunea care te scoate din necaz

„Mucenicii Tăi, Doamne, întru nevoinţele lor, cununile nesctricăciunii au dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru. Că având tăria Ta, pe chinuitori au învins; zdrobit-au şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lor, mântuieşte sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule. Ca pe uscat umblând Is­rael, cu picioarele prin adânc, pe prigonitorul Faraon văzându-l înecat, a strigat: lui Dumnezeu cântare de biruinţă să-I cântăm.

Citeste si: Rugăciune copil bolnav- Este grabnic ajutătoare

Cu străluciri muceniceşti stând înaintea Scaunului lui Dumnezeu şi cu Dumnezeieştile fulgerări luminându-vă luptă­torilor, luminaţi-ne şi pe noi, care lăudăm sfântă pomenirea voastră. Frumuseţea Cea Dumneze­iască, dorind, lucruri de nimic aţi socotit cele veselitoare ale vieţii, purtătorilor de biruinţă ai lui Hristos şi murind cu trupul, v-aţi învrednicit a afla Viaţa Cea fără de sfârşit. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Cinste Maicii Domnului. Amin".


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cum a fost Dumitru Prunariu la un pas să rateze călătoria în spațiu:... Cum a fost Dumitru Prunariu la un pas să rateze călătoria în spațiu: ''Nu se vedea cât sânge aveam sub ea''
kfetele.ro
Prețuri Untold și Neversea. Cât costă patru zile de distracție Prețuri Untold și Neversea. Cât costă patru zile de distracție
spotmedia.ro
Motivul pentru care Lacul Techirghiol a devenit roz și e chiar mai bun pentru sănătate... Motivul pentru care Lacul Techirghiol a devenit roz și e chiar mai bun pentru sănătate acum (Video)
spotmedia.ro
Momentul în care Patriarhul Kiril cade lat în biserică (Video) Momentul în care Patriarhul Kiril cade lat în biserică (Video)
b1.ro
Serghei Șoigu, vizita secretă, în Ucraina. Cu ce se ocupă ministrul rus al Apărării pe... Serghei Șoigu, vizita secretă, în Ucraina. Cu ce se ocupă ministrul rus al Apărării pe teritoriile ocupate (video)
ziareonline.ro
Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei
infoactual.ro
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea... Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea este mai importantă acum
evz.ro
Cine primește 700 de lei în iulie. Precizări de la Casa de Pensii Cine primește 700 de lei în iulie. Precizări de la Casa de Pensii
doctorulzilei.net
Această zodie va da lovitura! Mihai Voropchievici: Se va produce un SALT calitativ şi... Această zodie va da lovitura! Mihai Voropchievici: Se va produce un SALT calitativ şi cantitativ
romaniatv.ro
Anunţul care dă fiori României! Este cel mai DUR atac al Rusiei Anunţul care dă fiori României! Este cel mai DUR atac al Rusiei
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si