HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase zodii de anul viitor

HOROSCOP 2020. Va fi un an plin de reuşite în plan profesional şi financiar, astfel că unele zodii se vor umple de bani. Nici la capitolul dragoste nu vor exista restricţii, căci anul viitor aduce oficializări ale relaţiilor, evenimente importante şi declaraţii de iubire ca în filme

R.B., joi 12 decembrie 2019 , 20:38

HOROSCOP 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

HOROSCOP 2020. Pentru zodia Leu va fi cel mai bun an şi nu este singura. Acestea sunt cele patru zodii învăluite de o aură de noroc în anul care urmează, scrie a1.ro. Favorita astrelor este, de departe, zodia Leu.

HOROSCOP 2020

HOROSCOP 2020. LEU

Un an adorabil! Iată pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an în care banii vin şi tot vin. Nu sunt bani câştigaţi uşor, veţi munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite, spre deosebire de anii trecuţi, în care parcă vi s-au scurs printre degete. La capitolul sănătate, astrele recomanda mai multă odihnă şi eliminarea stresului, în a două jumătate a anului.

Citeste si: Horoscopul banilor pentru 2020. Problemele se vor ține scai de o zodie

HOROSCOP 2020. SĂGETĂTOR

Nativii din Săgetător vor face multe schimbări în anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei. Veţi îndepărta din viaţă “balastul” – oamenii toxici, activităţile inutile, viciile. Financiar, săgetătorilor le va merge mai bine că până acum, dar nu sunt câştiguri neaşteptate, ci sunt recompense venite din muncă anilor trecuţi.

HOROSCOP 2020

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Nativii din zodiac au parte de surprize uriașe la final de an

HOROSCOP 2020. CAPRICORN

Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioară. Spiritualitatea voastră e tot mai pronunţată. Viaţă de familie – inclusiv cea sentimentală – va fi înfloritoare. Atenţie însă că pot avea loc discuţii pornite de la bani. În primele trei luni ale lui 2020, capricornii vor fi foarte ocupaţi – şi nemulţumiţi – la serviciu. Apoi, situaţia se mai limpezeşte.

HOROSCOP 2020

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

HOROSCOP 2020. PEŞTI

Nativii din peşti vor avea succes profesional şi un an destul de liniştit. Câştigurile băneşti nu vor lipsi în 2020 şi e posibil să va doriţi o investiţie mai mare, gen schimbarea maşinii. Veţi reuşi. Este un an în care aproape tot ce va propuneţi – în mod realist – va iese. Totuşi, în domeniul financiar, aveţi grijă că, deşi va intră mulţi bani, aveţi tendinţa de a cheltui nechibzuit. Economisiţi cât de mult posibil.

Sursa: bzi.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si