Aglomeratie de nedescris la metrou. Explicatia Metrorex: Un tren a avut probleme tehnice la usi

Circulatia metroului s-a desfasurat cu dificultate, marti dimineata, existand situatii in care poamenii au asteptat pana la 30 de minute pentru a putea urca in trenuri, din cauza aglomeratiei, in special in statiile Unirii, Victoriei si Tineretului.

Webeditor: G. S. Author: I. I. marți 06 martie 2018 , 11:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Metrorex a transmis ca aglomeratia s-a creat in conditiile in care la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la usile de acces, fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor.

”Metrorex informeaza publicul ca astazi, 06.03.2018, la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la usile de acces, acesta fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor.

Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri. Acestia au fost permanent informati despre situatia creata prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii”, a anuntat Metrorex, la solicitarea News.ro.

Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri si au fost permanent informati despre situatia creata, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii, a precizat Metrorex.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si