Aglomeratie in Piata Universitatii la evenimentul organizat de Bursa de Valori Bucuresti. Zeci de oameni au venit pentru a afla daca au actiuni de care nu stiau

Zeci de persoane stau la coada in Piata Universitatii pentru a afla daca detin actiuni obtinute de la programul de privatizare in masa in anii 1991 si 1994, dupa ce Depozitarul Central a anuntat ca va informa gratuit publicul, vineri si sambata.

A.C., vineri 27 mai 2016 , 12:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Persoanele care aveau varsta de 18 ani la data privatizarii pot decide  daca pastreaza actiunile sau le vand.

„Sunt opt milioane de români care au inca actiuni, cei mai multi la SIF-uri. Fata de cuponul initial au fost primite si actiuni re¬ziduale. Multi nu stiu daca mai au actiuni si unde. Plus ca daca aduci contul IBAN poti primi direct dividendele restante“, a spus Daniela Serban, director relatii cu investitorii din cadrul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), potrivit zf.ro.

Totodata, BVB a anuntat ca pe 27 si 28 mai va avea loc a doua editie a „Banii Tai Expo“, un eveniment la care participa fonduri de pensii, fonduri mutuale, brockeri, banci si emitenti, tot in Piata Universitatii. Prin acest demers, bursa spera sa revina macar la nivelul de dinainte de criza, când erau inregistrate 120.000 de conturi.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si