Imaginile au fost surprinse în stațiunea de munte din Huangshun, din provincia Anhui, din data de 4 aprilie. În poză se poate observa mii de oameni aglomerați în spații mici, mulți încă purtând măști sanitare. Dornici să se bucure din nou de aerul de afară după luni restricții de călătorie și măsuri stricte de carantină, oamenii se pun în situații extrem de riscante, în condițiile în care un potențial nou val de infectare este posibil în China.

Citeste si: Guvernul a anunțat amânarea alegerilor locale. Mandatele aleșilor locali, prelungite până la finalul anului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Stațiunea a fost atât de aglomerată încât autoritățile au decis, la oral locală 7:48 să o închidă pentru noi vizitatori, în condițiile în care parcul deja atinsese limita zilnică de 20.000 de persoane, potrivit Digi 24.

Citeste si: Mărturia șocantă a unei paciente infectată cu covid-19: „Durerile sunt insuportabile, simt cum se dezlipește pielea de pe mine”

Aceeași situație a fost și în Beijing, capitala țării.

După ce fotografiile de la Huangshan au fost distribuite pe rețele sociale, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez a lansat un avertisment dur la adresa cetățenilor: „Nu vă îmbulziți!”. Autoritățile au avertizat, de asemenea, că dacă există purtători asimptomatici în mijlocul acestor adunări publice, consecințele vor fi dezastruoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si