Aglomeraţie pe sensurile de intrare în Capitală. Autoritățile au făcut anunțul

Aglomeraţie pe sensurile de intrare în Capitală. Autoritățile au făcut anunțul joi dimineață. Este vorba de sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, DN 4, dar și de Centrura Bucureşti.

Georgiana Balaban, joi 06 august 2020 , 07:36

aglomerație intrare capitală
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Centrul Infotrafic anunţă că, joi dimineaţă, că este aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe raza localităţii Ciorogârla, pe DN 4, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei.

Aglomeraţie pe sensurile de intrare în Capitală. Autoritățile au făcut anunțul

”Centrul Infotrafic informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul restricţionat ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier. În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe raza localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, pe DN4, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Jilava, Domneşti şi Mogoşoaia”, a transmis, joi dimineaţă, Centrul Infotrafic.

aglomerație intrare capitală

Citeste si: Încă un județ din România impune purtarea obligatorie a măștii în zonele aglomerate

Citeste si: Premieră în România! O nouă linie de urgență s-a lansat astăzi

Citeste si: Cele trei scenarii pentru începerea noului an școlar 2020-2021

De asemnea, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil.

Citeste si: Un nou punct critic pentru România. Premieră pentru autorități

Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si