Potrivit portalului Poliţiei de Frontieră, cel mai aglomerat punct de trecere de pe graniţa de vest este, sâmbătă la prânz, Nădlac. Acolo, timpul de aşteptare pentru autoturismele care ies din ţară este de 130 de minute.

La Nădlac II sunt deschise 10 artere rutiere

La Nădlac sunt deschise, pe sensul de ieşire către Ungaria, patru artere rutiere. Numărul autoturismelor care s-au prezentat pentru a ieşi din ţară este ridicat.

Citește și: Captură de proporții pe Aeroportul Otopeni! Incredibil ce au găsit polițiștii de frontieră în bagajele unui bărbat

La Nădlac II sunt deschise 10 artere rutiere, iar timpul de aşteptare este de 90 de minute şi tot 90 de minute aşteaptă autoturismele pentru a ieşi din ţară către Ungaria şi la Petea şi Urziceni.

La punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai şi Cenad autoturismele aşteaptă jumătate de oră pentru a ieşi din ţară.

Care este timpul de așteptare pentru camioane?

Pentru camioane, cel mai ridicat timp de aşteptare se înregistrează la Isaccea, unde, conform sursei citate, sunt necesare 500 de minute pentru îndeplinirea formalităţilor vamale.

Ce au găsit polițiștii de frontieră în bagajele unui bărbat

Un sirian în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Olanda, călătorea din direcţia Eindhoven. Acesta le-a mărturisit oamenilor legii că a cumpărat canabisul în mod legal în Olanda și că vizita România în calitate de turist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe lângă țigări, polițiștii de frontieră au mai descoperit în posesia bărbatului suma de 12.600

de euro și mai multe pastile.

„ În baza analizei de risc, după efectuarea formalităţilor de frontieră, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra bărbatului şi bagajelor acestuia.

În urma controlului fizic efectuat asupra bagajului de mână, au fost descoperite 26 ţigarete artizanale ce conţineau o substanţă vegetală de culoare maronie cu un miros înţepător, ambalate în 3 punguţe de plastic transparent,  2 folii cu pastile pentru diabetici şi 8 alte pastile. Totodată a mai fost descoperită suma de 12.600 euro.

La cercetări, persoana a precizat că substanţa conţinută de ţigarete este cannabis şi a cumpărat-o legal din Olanda. Persoana a mai declarat ca vine in România ca turist“   – au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Citește și: Incredibil cum a trecut un irlandez granița cu cocaină la el! Bărbatul riscă ani grei de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si