Sâmbătă dimineaţă, pe sensul spre litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, este aglomerație mare. Centrul Infotrafic a făcut câteva precizări importante pentru șoferi.

Se circulă în coloană

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Citeste si: VIDEO| Fără măsuri de relaxare de la 1 iulie! Imaginile incredibile ale nepăsării surprinse pe litoralul românesc

Sfat important pentru șoferi

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza. 

Citeste si: Veste bună pentru toți românii. Ce se întâmplă de la 1 iulie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si