Ai vreun bon in valoare de 706 lei emis pe 7 decembrie? Esti castigatorul primei extrageri la loteria fiscala din acest an

Bonurile in valoare de 706 lei emise pe 7 decembrie au iesit castigatoare la prima extragere lunara din acest an a loteriei fiscale, asa incat toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

duminică 22 ianuarie 2017 , 17:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ministerul Finantelor a organizat duminica prima extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna decembrie.

Fondul total de premiere a fost pastrat la un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 7 decembrie, in valoare de 706  lei.

Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

La extragerea din decembrie 2016 au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 420 lei emise pe 14 noiembrie 2016.
Ultima extragere a loteriei fiscale de anul trecut a fost una ocazionala de Anul Nou, organizata pe 31 decembrie, la care au castigat persoanele care au efectuat cumparaturi pe data de 27 aprilie 2016, cu o valoare de 187 lei.

Anul trecut au fost organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Regula se pastreaza si pentru acest an, cu cate o extragere lunara si doua speciale, fondul anual de premiere fiind stabilit la 14 milioane de lei.

Prima extragere ocazionala va avea loc pe 16 aprilie, de Paste, la care vor participa bonurile emise intre 23 ianuarie si 31 martie, iar cea de-a doua va fi organizata de Craciun, pe 24 decembrie, pentru bonurile emise de la 1 aprilie pana la 8 decembrie 2017.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si