Aici a fost ucisă Maria, tânără de 28 de ani plecată în Spania să îşi facă un viitor mai bun! Vecinii româncei sunt în stare de şoc! "Au tras fără milă în ea"

Maria, o tânără de 28 de ani, originară din Sibiu, a fost ucisă cu sânge rece chiar în faţa casei sale din Zaragoza, acolo unde se stabilise de câţiva ani. Maria Marian se află împreună cu mama şi cu sora ei când cineva a ucis-o.

C.I.P., joi 22 noiembrie 2018 , 18:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anchetatorii susţin că tragicul incident ar fi avut loc în jurul orei 20.00 şi că cele două românce au fost aşteptate în faţa casei de doi bprbaţi, care au deschis focul asupra lor, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Potrivit jurnaliştilor iberici, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, iar felul în care au acţionat ar indica o reglare de conturi. 

Maria este o fostă sportivă, ea practicând voleiul de performanţă la CSS Sibiu, acolo unde a fost şi campioană la juniori.

"Locuia cu mama şi cu sora ei. Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Noi am auzit doar împuşcăturile. Au tras fără milă în ea. Erau nişte fete liniştite. Munceau aici. Erau cuminţi", a spus o vecină din Spania a fetei ucise.

Şi cei din blocul în care tânăra a locuit în Sibiu sunt în stare de şoc şi nu le vină să creadă ce s-a întâmplat.

Detalii despre acest caz extrem de şocant ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45! 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si