Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia! Victima monstrului din Caracal a studiat la o şcoală de lângă Napoli înainte să revină în România!

WOWbiz.ro a aflat că aici a învăţat Luiza Melencu în Italia.

miercuri 07 august 2019 , 22:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

E clar că aici a învăţat Luiza Melencu în Italia. Fata dispărută acum 3 luni, victimă a lui Gheorghe Dincă, putea să aibă o altă soartă dacă nu ar fi revent în ţară. „Trei ani de zile am avut-o în Italia. Eu 12 ani am lucrat în Italia şi acum am mers pentru un contract de 3 luni de zile în Anglia, cu sora mea. Vă daţi seama, tot pentru ea, pentru un trai mai bun, pentru că în Italia nu prea mai era aşa bine plătită ziua, 30 de euro, iar aici, 80 de lire. În Italia am lucrat în agricultură, la mere, roşii, piersică…”, a declarat Georgeta Melencu pentru Adevărul. (vezi motivul pentru care Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Luiza)

Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia: " A făcut a V-a, a VI-a şi a VII-a" 

“Noi 7 luni pe an eram plecaţi, 5 luni pe an eram în prezenţa lor. Iar eu în vacanţe le aduceam, tot timpul cât am fost plecată, le aduceam în Italia, cu procură, cu… În momentul când au crescut un pic mai măricele, aveau vreo 12 ani, ceva de genul ăsta, am vrut să le duc acasă. Ele au început să plângă. Vă daţi seama, mi s-a rupt inima, şi atunci am decis: le iau din microbuz, le-am spus «rămâneţi aici şi vă dau aici la şcoală». Crescând un pic, Luiza a zis «mami, mie aici nu prea îmi place, nu e şcoala ca-n România». A făcut a V-a, a VI-a şi a VII-a în Italia, ceva de genul ăsta. A făcut trei ani de zile, iar când am adus-o înapoi în România a pierdut un an de zile. Ea a fost de acord, a spus că indiferent că pierde un an, vrea să termine liceul, să-şi facă şcoala“, a declarat mama Luizei.

Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia. Numele ei apare în evidenţele de la Liceo Statale "Niccolo Jommeli" 

Nu mai e un secret că aici a învăţat Luiza Melencu în Italia. Numele Luizei apare în evidenţele instituţiei de învăţământ Liceo Statale "Niccolo Jommeli" din localitatea Aversa, aflată la doar 25 de kilometri de centrul oraşului Napoli. În anul şcolar 2015-2016, Luiza figura într-o clasă cu profil lingvistic, formată din 26 de elevi. La revenirea în România, Luiza s-a înscris la Colegiul Tehnic „C.D. Neniţescu“ din Craiova. La momentul dispariţiei, Luiza era elevă în a XI-a, la o clasă cu profil de “tehnician operator tehnică de calcul”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si