Ioan si Georgeta sunt parintii lui Carmen Iohannis, Prima Doamna a tarii. Chiar daca marea majoritate a vietii au stat intr-un sat de langa Reghin, Ioan si Georgeta s-au mutat in ultimii ani ai vietii in Sibiu, acolo unde Carmen le-a asigurat tot confortul necesar unei batraneti tihnite.

Georgeta si Ioan, parintii lui Carmen, la nunta lor
Georgeta si Ioan, parintii lui Carmen, la nunta lor Daca tatal lui Carmen a murit la 96 de ani, pe 27 mai 2010, fiind inmormantat in cimitirul din Sibiu, soacra presedintelui Romaniei a decedat ieri, la 84 de ani, urmand sa-si doarma somnul de veci langa sotul ei.
In cimitirul din Sibiu, acolo unde marti Georgeta Lazurca va fi condusa pe ultimul drum, familia Iohannis detine doua locuri de veci, foarte bine ingrijite, pe piatra funerara comuna fiind trecute vorbele Domnului Iisus Hristos: "Eu sunt calea, adevarul si viata".
In ultimii trei ani, soacra presedintelui intampina greutati serioase de deplasare, asa ca Prima Doamna ii angajase doua femei care sa aiba mereu grija de ea. Batranetea mamei si problemele ei de sanatate, inerente varstei, au fost de altfel doua motive puternice in decizia lui Carmen Iohannis de a nu-si urma sotul la Bucuresti si de a continua sa predea la Sibiu, avand grija si de cea care i-a dat viata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si