Ajuns consul general in Canada, Ovidiu Grecea si-a sporit averea! Fostul prefect al Capitalei a mostenit un apartament in Predeal si doua terenuri in judetul Bacau

Ovidiu Grecea a fost vreme de 15 ani consulul Romaniei in Brazilia, la Rio de Janeiro.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Petru Luca luni 23 octombrie 2017 , 21:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa ce s-a remarcat in viata publica ocupand functia de prefect general al Capitalei, Ovidiu Grecea a fost numit in 2001 in functia de consul al Romaniei la Rio de Janeiro (Brazilia). In august 2017, Grecea a fost instalat tot in functia de consul, dar tocmai in Vancouver (Canada). Cu aceasta ocazie, politicianul si-a depus si ultima declaratie de avere, din care rezulta ca in ultimul an Grecea a mostenit doua terenuri in suprafata totala de 5 hectare in judetul Bacau, dar si un apartament in Predeal.

Vara trecuta, Grecea si-a cumparat si o masina noua, o Dacie Sandero Stepway, iar in 2016 a depus in doua conturi 25000 de dolari si 30000 de euro. La nivel de salariu, Ovidiu Grecea incaseaza anual 39427 dolari si 27344 lei, in timp ce sotia lui, Liliana, si ea angajata in Ministerul de Externe, primeste pe an 29577 dolari si 7048 lei. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sarbatoare importanta, luni, 2 august 2021. Este praznuit un mare Sfant Mucenic,... Sarbatoare importanta, luni, 2 august 2021. Este praznuit un mare Sfant Mucenic, facator de minuni! Rugaciunea care se rosteste in perioada de post!
spotmedia.ro
Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
b1.ro
Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo,... Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si