Ajunsă în pragul disperării, Elena şi-a luat copilul paralizat în braţe şi s-a aruncat în gol de la etajul 9

Tragedia a avut loc în Rusia, acolo unde o femeie în vârstă de 30 de ani, mama unui băieţel care suferea de paralizie cerebrală, a decis să facă un gest şocant. Şi-a luat fiul în braţe şi s-a aruncat de la etajul nouă al blocului în care locuia.

G. S., marți 13 noiembrie 2018 , 10:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O mamă singură şi chinuită de durerea că nu-şi poate ajuta fiul de 13 ani, paralizat, Elena Oldenburg, în vârstă de 30 de ani, a făcut un gest care a şocat toată comunitatea.

Ea şi-a luat fiul în braţe şi s-a aruncat în gol, de la etajul 9 al blocului în care locuiau, fiind găsiţi fără suflare lângă imobil de către vecini. Incidentul s-a întâmplat în oraşul Tolyatti din regiunea Sama, din Rusia, relatează www.dailymail.co.uk.

Motivul sinuciderii, spun anchetatorii, pare să fie disperarea femeii mamei care nu-şi permitea să-i cumpere fiului ei un scaun cu rotile. Băiatul suferea de o paralizie cerebrală, iar femeia trebuia să-l transporte în braţe peste tot.

Un vecin a declarat pentru presa locală: ”Avea grijă mereu de el. Era calmă şi nu a strigat niciodată la fiul ei. Niciodată nu s-a plâns de nimic”.

Te-ar putea interesa si