Ajutor nesperat pentru doi batrani din Timis care traiau in saracie si mizerie. Oamenii cu suflet le-au intins o mana de ajutor

Bietii batranii din Timis care traiesc in saracie si mizerie va multumesc! Au primit alimente din belsug. De acum, au ce sa puna pe masa o buna perioada. Minunea a fost posibila cu ajutorul unor oameni cu suflet.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D luni 24 iulie 2017 , 20:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Sunt bucuroasa tare ca am primit. Avem, acuma de toate avem. E plin frigiderul. Rosii, conserve, oua am primit”, spune batrana.

Sarmani, bolnavi si neajutorati. Asa i-am gasit, in urma cu o saptamana, pe cei doi batrani din Sacalaz, care traiesc in conditii greu de suportat.

Oamenii care le-au vazut povestea trista s-au mobilizat si le-au intins o mana de ajutor. Din putinul lor au reusit sa le aduca saci intregi cu alimente.

Bietii batrani n-au avut niciodata casa plina cu bunatati. 

Nea' Simion isi duce boala cu ajutorul unei farmaciste. Luna de luna, batranul ia medicamentele pe caiet de la farmacie. Ultima oara a acumulat o datorie de 250 de lei: „Multumesc ca mi s-au dat alimente si cu banii sa pot plati medicamentele la farmacie”.

Cei doi ar mai avea nevoie de multe, dar cel mai mult s-ar bucura de un  mobilier de bucatarie. Multimea de alimente primite le inghesuie in cateva sertare. Daca aveti cum sa-i ajutati pe sotii incercati de soarta, ii gasiti la adresa afisata pe ecran.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si