Volodimir Zelenski a anunțat că un alt general rus a fost ucis în lupta din Ucraina, iar conform presei ucrainene, ar fi vorba despre Oleg Mitiaev, ucis de batalionul Azov, lângă Mariupol.

Acesta este cel de-al patrulea general ucis, fapt care îi face pe analiștii să se întrebe de ce militarii cu grad superior se află în prima linie.

Citeste si: Un copil de 11 ani din Ucraina a mers la voluntari și a cerut o armă pentru a lupta împotriva soldaților ruși: „Nu-l certa pe Erou”

Analiștii mai cred că aproximativ 20 de generali conduc operațiunile ruse din Ucraina.
„Nu cred că este un accident. Dacă ar fi fost unul era accident, dar au fost vizați mai mulți”, a declarat pentru BBC Rita Konaev, de la Universitatea Georgetown.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Vladimir Putin: Ruşii pro-occidentali sunt ”trădători naţionali” din a ”cincea coloană”, care ”nu pot trăi fără stridii şi libertatea de gen”

„Caută generali de rang înalt, piloți, comandanți de artilerie.”, a declarat o persoană din cercul apropiat al președintelui Zelenski.

Țintirea oficialilor ruși ar putea fi o parte importantă din război

Rita Konaev spune că țintirea oficialilor ruși ar putea fi o parte importantă din război, având în vedere că armata ucraineană este mai mică din punct de vedere numeric.

Citeste si: Drumul spre capitala Ucrainei a devenit pentru soldații ruşi cel mai mare coșmar. Imagini uluitoare surprinse cu ajutorul unei drone în care blindatele şi camioanele rusești sunt distruse de ucraineni

„Dacă rușii folosesc telefoane mobile sau r adiouri analogice pentru a comunica cu ofițerii superiori, ucrainenii au totul în tavă”, a declarat pentru BBC analistul în apărare Konrad Muzyka, de la Rochan Consulting.

Citeste si: Ce ,,dietă" au soldații ruși aflați pe front în Ucraina. Descoperirea de groază a ucrainenilor făcută într-o bucătărie mobilă abandonată de inamici

După moartea unui alt ofițer superior, general-major Vitali Gerasimov, Ucraina a făcut publică o înregistrare în care doi presupuși ofițeri ruși vorbeau despre moartea generalului și se plângeau că rețeaua sigură de comunicații nu funcționează.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si