Simetria feței, tipul de piele, cât și forma ochilor au o mare contribuție asupra felului în care va arata machiajul la final. Din acest motiv, foarte multe femei încearcă tot mai mulți make up artiști, pentru a le îndeplini dorințele finale.

Alege make-up artistul potrivit cu un singur click!

Pe platforma www.stailer.ro găsești toți make-up artiștii din zona ta. Specifică locația, ora și data programării, iar în doar câteva secunde vei avea toate rezultatele ce coincid cu căutarea ta.

Platforma este dedicată tuturor clienților care sunt în căutarea serviciilor de înfrumusețare, găsind astfel stiliști, bărbieri și o mulțime de specialiști din zona hair & beauty. O machioză potrivită este cea care adaptează machiajul dorit de tine, la forma feței tale.

Citeste si: Cum scăpăm de cearcăne?

Diferențele ne fac pe toți speciali, așadar fii sigură că un machiaj văzut la un model nu va arăta la fel la o doamnă cu pleoapa căzută. Dar, dacă nu ai make-up artiști potriviți, machiajul tău va fi mult mai diferit decât ceea ce îți doreai. E o adevărată satisfacție atunci cand cauti in Cluj salonul de make-up potrivit si il gasesti! Pe site-ul Stailer vei descoperi make-up artiști din zona ta, cât și alți specialiști în materie de păr, epilare, cosmetică, tuns, frizeri, bărbieri sau nail artiști.

Dacă se apropie un eveniment important și nu ai găsit încă salonul de machiaj potrivit, intră pe stailer.ro

și alege make-up artistul potrivit cu un singur click! Navigarea pe site este gratuită, iar efectuarea unei programări durează câteva secunde. Poți vedea o mulțime de saloane, în funcție de serviciile de care ai nevoie. Nu este necesar să te deplasezi, totul se poate face de pe telefon, laptop sau tabletă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Masca de protecție usucă tenul. Avem nevoie de hidratare

Site-ul www.stailer.ro este un loc în care găsești clienți și stiliști noi. Pentru a putea fi găsiți, stiliștii trebuie să se înscrie pe platformă. Este ocazia perfectă să îți mărești vizibilitatea în online, apelând la acest site. Te pot descoperi o mulțime de clienți noi, care îți pot oferi recenzii și aprecia munca depusă. Programările se pot gestiona mult mai ușor, având acces la ele chiar și când nu ești la salon.

Ești proprietarul unui salon? Te poți înscrie pe Stailer! Ai acces la înscrieri fără să fii stilist, ci doar să deții un salon. Indiferent de care ar fi serviciile, pe platformă se pot întregistra persoane care dețin un salon, stiliști care au un salon sau stiliști independenți. Dacă faci parte din domeniul hair & beauty, această platformă este locul ideal pentru tine!

Citeste si: Bagajul pentru maternitate: lista lucrurilor esențiale

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Anularea și efectuarea programărilor nu mai reprezintă o problemă! Clienții pot anula o programare, de asemenea, o pot face și stiliștii. Dacă ai o programare la epilare, de exemplu, iar specialistul o anulează, vei fi notificat printr-un mesaj. În cazul în care clientul va anula programarea, la fel va fi informat make-up artistul sau oricare alt prestator de servicii.

Contact: [email protected].


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si