Alegeri parlamentare 2020. Cea mai mare prezență la vot din tot județul Timiș s-a înregistrat în  locul nașterii Patriarhului României, PF Daniel, unde prezența la vot, a ajuns la 137 de procente. În alte rânduri de alegeri, însă, în această localitate aceste cifre erau demult depășite înainte de prânz.

Citeste si: Exit poll 2020 Timişoara- Rezultate Alegeri parlamentare

Ce are special localitatea Dobrești din județul Timiș 

Pe listele permanente sunt înscrise 40 de persoane cu drept de vot, dintre care 13 și-au exprimat opțiunea electorală până la orele 16.00, scrie  Opinia Timisoarei.

Alte 43 de persoane au votat pe listele suplimentare, după ce și-au făcut viză de flotant în localitatea ce adăpostește mănăstirea ctitorită de Prea Fericitul Daniel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Exit poll 2020 Timişoara- Rezultate Alegeri parlamentare

Exit poll 2020 Timişoara- Rezultate Alegeri parlamentare. Alegerile parlamentare au loc, în acest an, în plină pandemie de Covid-19. Duminică, 6 decembrie, românii își aleg reprezentanții în Parlament: Senat și Camera Deputaților. Peste 600.000 de alegători sunt așteptați la urne, în Timiș, dintre care peste 200 de mii în Timișoara.

Citeste si: Exit poll 2020 LIVE- Alegeri parlamentare: Cine conduce detaşat?

Exit poll 2020 Timişoara  - Rezultate Alegeri parlamentare. Cetățenii din Timișoara și cei din întreg județul Timiș  nu s-au grăbit să voteze duminică la Alegerile parlamentare. Județul s-a păstrat de-a lungul zilei în grupul județelor codașe, cu interes scăzut pentru rezultatul votului de azi.

Exit poll 2020 Timişoara  Până în jurul orei 16.00,

doar 20% la sută dintre timișoreni au fost la vot, pentru a-și alege deputații și senatorii. Doar 125.000 de cetățeni din cei 626.555 înscriși pe listele permanente au mers la secțiile de votare să-și exprime opțiunea electorală în Alegerile Parlamentare 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si