Alegeri prezidențiale 2019 sondaj. Sondajul de opinie a avut ca metodă de colectare a datelor: CATI (interviuri prin telefon) și a fost realizat în perioada 16 – 20 septembrie pe un eșantion aleatoriu de 1070 subiecți. Datele sunt ponderate, iar marja de eroare este de plus/minus 3 la sută.

Citeste si: Alegeri prezidentiale 2019 sondaje. Klaus Iohannis conduce detaşat, în timp ce bătălia se ține pentru locul 2

VOT PARLAMENTARE

Alegeri prezidențiale 2019 sondaj. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare PNL (Partidul Național Liberal) ar ieși câștigător cu un procent de 28%.

Alegeri prezidențiale 2019 sondaj

VOT PREZIDENȚIALE

Alegeri prezidențiale 2019 sondaj. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri Prezidențiale, Klaus Iohannis (PNL) ar ieși din nou președinte al României. De observat este faptul că Viorica Dăncilă (PSD) înregistrează o creștere, în schimb ce Iohannis scade cu fiecare sondaj realizat, potrivit cancan.ro.

Alegeri prezidențiale 2019 sondaj

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Data la care vor avea loc alegerile prezidențiale în România

Viorica Dăncilă, în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Indiferent de opțiunea de vot, în turul 2 al alegerilor prezidențiale, românii sunt de părere că va intra Viorica Dăncilă, cu un procent de 33%, urmată de Dan Barna, cu un procent de 30%.

Citeste si: Klaus Iohannis- candidat susţinut de PNL în alegerile prezidențiale 2019

Alegeri prezidențiale 2019 sondaj

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Alegeri prezidentiale 2019 sondaje. Tony Fabrizio, şeful campaniei de sondaje a lui Donald Trump în 2016, lucrează acum la sondajele comandate de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) pentru candidata Ramona Ioana Bruynseels.

Primul sondaj pentru alegeri prezidențiale 2019 a fost realizat în perioada 15 august- 6 septembrie.

Alegeri prezidențiale 2019 sondaj

Citeste si: Vot diaspora la alegerile prezidențiale din 2019. Tot ce trebuie să știți

Alegeri prezidentiale 2019 sondaje- Klaus Iohannis conduce detașat în sondaje

Deşi sondajele cuprind şi nume care nu s-au înscris în cele din urmă în cursa prezidenţială, cercetarea sociologică arată faptul că Iohannis se află pe val, dar se anunță și o viitoare bătălie încinsă pentru locul 2.

Citeste si: Theodor Paleologu – candidat PMP la alegerile prezidențiale 2019

Alegeri prezidentiale 2019 sondaje

Klaus Iohannis conduce detaşat în toate grupele de votanţi, cu aproximativ 46%, având un avans mai mare în rândul tinerilor. Majoritatea votanților consideră că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită.

Alegeri prezidentiale 2019 sondaje. Dan Barna se bazează pe votanţii bărbaţi sub 55 de ani şi pe femeile sub 35 de ani, având un scor de 9%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si