Alegeri prezidenţiale 2019 - Trei localităţi din Timiş au rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic, în zonă fiind trimise generatoare de mare capacitate. Procesul electoral nu este afectat

Din cauza vântului puternic, o comună din Timiş şi trei sate aparţinătoare au rămas fără curent electric.

A.N.C, duminică 10 noiembrie 2019 , 16:20

Alegeri prezidenţiale 2019 - Trei localităţi fără electricitate
Alegeri prezidenţiale 2019 - Trei localităţi fără electricitate
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis un container cu generator de mare capacitate, urmând ca alte două să ajungă în zonă, din Arad şi Hunedoara. Procesul electoral nu a fost întrerupt, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, localitatea Traian Vuia, din estul judeţului Timiş, a rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Un membru al unei secţii de votare din Dolj, cercetat de poliţişti după ce a aplicat ştampila de vot în locul unei femei de 74 de ani

Citeste si: Rareș Bogdan, furibund: ”Atac mârșav la pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis”

Citeste si: EXIT POLL PNL. Numărătoare paralelă: Cine se află pe primele două locuri în cursa prezidențială

”Ca urmare a vântului puternic în zona de est a judeţului Timiş, comuna Traian Vuia şi 3 sate aparţinătoare (Sudriaş, Susani şi Jupani) au rămas nealimentate cu energie electrică. Este afectată o linie de medie tensiune, cu o estimare a timpului de remediere în cursul acestei zile”, a transmis ISU Timiş.

În zonă a fost trimis un container de la Lugoj, alte două urmând să ajungă din Arad şi Hunedoara.

Alegeri prezidenţiale 2019 - Trei localităţi fără electricitate
Alegeri prezidenţiale 2019 - Trei localităţi fără electricitate

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019. Cum au votat oamenii de la sat și ce nemulțumiri au

Citeste si: Dana Chera: Cred că președintele Iohannis n-a votat cu el

Citeste si: Rezultate alegeri 2019: EXIT POLL Barna și Dăncilă la egalitate

”Pentru a preîntâmpina prelungirea duratei de întrerupere a furnizării cu energie electrică, în urma solicitării ISU Timiş, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus dislocarea unui container suport logistic tip 4 de iluminat de la Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi încă două containere care vor veni în sprijin din cadrul ISU Arad şi ISU Hunedoara. Containerele de suport logistic tip 4 de iluminat vor rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică”, potrivit ISU Timiş.

Procesul electoral nu este întrerupt în această localitate, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Alegeri prezidenţiale 2019 - BEC: Prezenţa la vot la ora 15:00 - 29,07%. În străinătate au votat peste 480.000 de alegători

Un număr de 5.309.176 de alegători s-au prezentat până la ora 15:00 la cele 18.748 de secţii de votare din ţară, ceea ce înseamnă o prezenţă de 29,07 %, conform datelor oficiale de la BEC. În străinătate au votat peste 480.000 de alegători.

În mediul urban prezenţa este mai mare decât în mediul rural, iar diferenţa este în creştere

O prezenţă mai ridicată la vot s-a înregistrat în judeţele Braşov, Cluj, Constanţa, Ilfov, Sibiu.

Judeţele cu cea mai scăzută prezenţă sunt Covasna şi Satu Mare.

Prezenţa la vot în Bucureşti este 30,73%.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si