S-a dat alarma după ce o alertă cu bombă a fost primită de către autorități. Avertismentul avea legătură cu un avion ce zbura pe direcția Erevan- Chișinău. În loc să își continue zborul în Republica Moldova, aparatul de zbor a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni.

SRI a intervenit de urgență pe Aeroportul Otopeni, unde ofițerii verifică bagajele mai multor pasageri care se îndreptau spre Chișinău.

Citește și: VIDEO El este Romeo, bărbatul din Fetești care a fost ucis de bomba pe care o făcea chiar în casa lui: „Dumnezeu știe ce a făcut”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

avion, alerta bomba, sri, pirotehnisti

După un scandal care a avut loc în aeronava de zbor și după avertizarea cu bombă, pilotul a decis să aterizeze de urgență pe Aeroportul Henri Coandă. Alerta de bombă le-a fost comunicată autorităților prin intermediul unui apel la 112.

La fața locului are loc o adevărată desfășurare de forțe. Au sosit pirotehniștii, echipaje de pompieri și ambulanțe.

Între timp, oamenii legii încearcă să afle și care a fost motivul de la care a pornit scandalul dintre pasageri. Avionul nu va pleca de la sol până la finalizarea verificărilor amănunțite.

Citește și: VIDEO Bărbat împușcat pe stradă, după ce a înjunghiat mai multe persoane. Operațiune de amploare a autorităților

avion, alerta bomba, sri, pirotehnisti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si