Alertă cu bombă la un mall din Bruxelles! Un bărbat a fost arestat

Un bărbat a fost arestat în cadrul unei operaţiuni antiteroriste declanşate în urma unei alerte cu bombă într-un centru comercial din Bruxelles, anunţă autorităţile relatează BBC News.

marți 21 iunie 2016 , 09:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţia a fost informată cu privire la o "situaţie susicioasă" marţi dimineaţa, iar o operaţiune este în curs, scrie presa belgiană, care citează un purtător de cuvânt al poliţiei. Străzile din jurul centrului comercial City 2 au fost închise, scrie news.ro.

Premierul Charles Michel participă la o reuniune cu Centrul naţional belgian de reacţie în caz de criză, a anunţat procuratura.

Potrivit The Associated Press, autorităţile au închis centrul comercial în urma alertei.

Poliţişti cu faţa acoperită de cagule şi militari patrulau cel puţin la una dintre intrările în City 2, iar vehicule de poliţie se aflau lângă centrul comercial.

Potrivit presei, alerta a fost declanşată la ora locală 5.30 (6.30, ora României), iar forţele de ordine au intervenit imediat.

Belgia se află în alertă cu privire la un atac posibil sau probabil, în urma atacurilor teroriste de la Paris şi saint-Denis, în noiembrie, soldate cu 130 de morţi, la care au participat cetăţeni belgieni sau persoane care au locuit la Bruxelles.

Atacuri teroriste s-au soldat cu 32 de morţi, pe 22 martie, pe aeroportul din capitala belgiană şi într-o staţie de metrou.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si