Părinții copilului sunt în stare de șoc și se tem de ce este mai rău. Băiatul a plecat de acasă în jurul orei 14:00, iar când au văzut că nu s-a mai întors, părinții au anunțat autoritățile.

Polițiștii au găsit hainele și bicicleta băiatului pe malul Dunării

Părinții se așteaptă la ce este mai rău, după ce prietenul băiatului a recunoscut că au fost împreună pe malul Dunării pentru a se răcori.

Micuțul ar fi intrat în apă, chiar în locul în care au fost găsite hainele și bicicleta.

Citeste si: Un român care se afla pe plajă în Thassos a făcut furori pe rețelele de socializare. Internauții s-au amuzat copios: "Ce ai frate în bidon?"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”În noaptea de 15 iulie, ora 02.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgența 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 14 iulie, ora 14:00, fiul său, de 10 ani, a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii și nu a mai revenit la domiciliu”, se arată în comunicatul poliției.

Scafandrii au început căutările în Dunăre

Băiatul are părul negru, 1,50 m și aproximativ 30 de kg. La momentul dispariției purta o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu și adidași albi.

Citeste si: VIDEO- Tragedie pe străzile din Târgoviște. O fată de 13 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni în urma unui accident cumplit

Cei ce l-au văzut s-au dețin informații sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si