Unii turiști au făcut toxiinfecții pe litoralul românesc și dau vina pe bacteriile din apă. Medicul Adina Alberts a ținut să lămurească acest aspect.

Apa de pe litoral e infectată cu o groază de gărgăuni?

"Încă o lovitură dată litoralului românesc, astăzi, dis de dimineață. Cică apa Mării Negre este infectată cu o groază de “gărgăuni” și este periculoasă pentru sănătatea noastră.

De asta, cică, am face enterocolite în sezonul estival la mare. Chiar dacă nu e mai nimeni la mare, pericolul de enterocolită, mai ales la copii, este același din cauza apei “împuțite” a Mării Negre, titrau câteva canale de presă!”, a spus medicul.

Citeste si: Locul în care şezlongul costă 20 de lei, ciorba de peşte 12 lei şi berea 6 lei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Adina Alberts susține că enterocolitele sunt date de consumul de alimente alterate și de lipsa igienei mâinilor, nu de apa din Marea Neagră.

Primarul din Constanța susține că s-a pornit o întreagă campanie împotriva litoralului românesc

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac este de părere că numărul scăzut de turişti de la malul Mării Negre are cauze economice.  

Citeste si: Cât a ajuns să coste un weekend la Mamaia? Cea mai cunoscută stațiune de pe litoral duce lipsă de turiști

“Ceea ce se propagă în media în zilele acestea, ideea conform căreia staţiunea Mamaia a devenit nefrecventată şi nefrecventabilă. Eu leg asta într-un context mai general al unei campanii, din punctul meu de vedere vizibile, îndreptată împotriva litoralului românesc. Da, e cumva în vortexul asta Constanţa pentru că, ştiţi foarte bine, Constanţa a fost denumită de-a lungul timpului perla litoralului românesc. Deci nu e vizată numai Mamaia, ci întreg litoralul românesc”, a precizat Chiţac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si