Mai multi martori au sesizat, luni dupa-amiaza, ca o femeie a fost rapita in centrul orasului Arad, fiind luata cu forta de pe strada si bagata intr-o dubita care a demarat in mare viteza. Politistii au instituit filtre rutiere in tot judetul, insa deocamdata nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru ca familia nu a sesizat disparitia.

Incidentul ar fi avut loc pe Calea Iuliu Maniu, aflata in centrul municipiului Arad, unde

mai multe persoane ar fi asistat la o scena violenta.

Conform relatarilor facute la 112 de persoane aflate pe strada, o femeie a fost luata cu forta de cateva persoane, femei si barbati, care au bagat-o intr-o dubita ce a demarat in mare viteza. Femeia ar fi incercat sa opuna rezistenta si a strigat dupa ajutor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene, Lorena Radu, martorii au oferit informatii despre cum arata presupusii rapitori si autoutilitara.

Politia a instituit filtre in tot judetul, pentru a identifica masina.

„Au fost instituite dispozitive

de ordine publica rutiera la intrarea si iesirea din oras, dar si pe drumuri din judet”, a declarat Lorena Radu.

Pana in prezent, autoritatile nu cunosc identitatea presupusei victime, asteptand ca familia sa sesizeze disparitia, relateaza news.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si