Potrivit primelor informații, se pare că un corp de iluminat din laborator situat la etajul 4 al institutului a luat foc şi întreaga încăpere s-a umplut de fum. În urma incendiului s-a degajat fum în interior, au transmis reprezentanţii ISUBIF. 

Citeste si: Un bărbat din Vrancea a fost amenințat în trafic cu pistolul. Agresorul, care consumase droguri, avea o armă de jucărie 

O asistentă medicală care se afla în laborator la momentul izbucnirii incendiului a suferit arsuri uşoare. Pacienții internați în institut nu au fost răniți și nu a fost necesară evacuarea acestora.

Paznicii au reușit să lichideze incendiul până la sosirea pompierilor

Pompierii au intervenit rapid la fața locului, cu opt autospeciale, dar până la sosirea acestora, paznicii institutului Fundeni au reuşit să lichideze flăcările cu ajutorul a două extinctoare. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Accident rutier în Hunedoara: Trei persoane au fost rănite, printre care și un polițist

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), nimeni nu a fost evacuat din spital.

Citeste si: Ea este femeia care a înghițit un număr record de prezervative cu cocaină. Ce au anunțat anchetatorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si