Poliția este în alertă națională! Mihai Pînzari, interlopul care ar fi mituit-o pe judecătoarea din Suceava este căutat de oamenii legii, scrie Realitatea. Acesta ar fi dispărut în momentul în care a fost condamnat în alt dosar, pentru lipsire de libertate.

La câți ani de închisoare a fost condamnat mafiotul?

De menționat că individul fusese scos din arest preventiv, în 25 aprilie şi plasat în arest la domiciliu.

Pentru că nu a fost găsit de oamenii legii acasă, pentru „punerea în executare a mandatului și preluarea persoanei condamnate din starea de arest la domiciliu pentru depunerea în penitenciar”, Mihai Pînzari a fost dat în urmărire generală, fiind efectuate procedurile de informare și dare în consemn la punctele de frontieră.

Suspect avocată drogată dispărut

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Protest în Piața Victoriei, în memoria tinerilor care și-au pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Statul român ne-a mai demonstrat încă o dată cât de multe minusuri există și de ce noi trebuie să ne spunem cuvântul!''

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

”Tonici”, în vârstă de 43 de ani fusese condamnat vineri, 26 aprilie, la patru ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, în urma unei decizii definitive a Curții de Apel Suceava.

El este acuzat că ar fi mituit-o pe Ana Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava prin diverse mijloace, astfel încât aceasta să-i furnizeze informații din anumite dosare.

Jucătoarea Ana-Maria Chirilă, avere impresionantă

Potrivit Monitorul Suceava, în casa judecătoarei au fost găsite droguri de mare risc, care erau ale traficanților. Uneori, judecătoarea le folosea și pentru consumul propriu. În total, în dosar au fost efectuate 12 percheziții, fiind audiate mai multe persoane, posibili suspecți în acest caz.

Suspect avocată drogată dispărut

Imagine reprezentativă pentru un judecător.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Când va fi extrădat Paul Lambrino? Fiul nelegitim al regelui Carol al II-lea era în vacanța în Malta, alături de soție

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Femeia este inculpată pentru cinci infracțiuni, respectiv:

  • Folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (2 fapte) și a infracțiunii de favorizarea infractorului (2 fapte)
  • Luare de mită;
  • Complicitate la trafic de influență;
  • Deținere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale);
  • Punere la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

Conform declarației de avere de anul trecut, Ana Maria Chirilă deține o casă de locuit de 80 de metri pătrați, dobândită în 2016. Judecătoarea mai are trei credite contractate între 2016-2023 la Banca Transilvania. Ca și venituri, aceasta deținea suma de 212.141 lei, de la Tribunalul Suceava și Tribunalul Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si