Alertă pe mare! O barcă abandonată ar fi fost văzută miercuri plutind în apropiere de localitatea Tuzla! Mai multe echipaje au fost trimise de urgență în zonă, însă nicio persoană nu ar fi fost găsită în apropierea ambarcațiunii, informează Observator.

Echipajele au căutat ore în șir persoanele din ambarcațiune

În cele din urmă, barca a fost remorcată și dusă în port, însă investigațiile continuă.

Pentru efectuarea operațiunilor de căutare și salvare, a fost solicitată nava Sar Artemis, din cadrul ARSVOM.

"Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost alertată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) cu privire la o ambarcațiune răsturnată, în zona travers Tuzla.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM a fost solicitată să intervină pentru a efectua operațiuni de căutare și salvare. La ora 17:45 (n.r. 03.04.2024) Sar Artemis a ajuns in poziția indicată și a început căutarea în sector, conform instrucțiunilor de la MRCC. 

În urma căutărilor nu a fost găsită nicio persoană, urmând a se face investigații cu privire la această situație. Ambarcațiunea a fost remorcată de către nava Sar Artemis, urmând a fi adusă în port. Pe măsură ce vor apărea noi dispoziții, revenim cu informații", a transmis ARSVOM.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ambarcațiune derivă Tuzla

Imagini cu ambarcațiunea răsturnată din Tuzla.

[Sursa foto: ARSVOM]

Ambarcațiune derivă Tuzla

Imagine cu harta care arată locul în care se afla ambarcațiunea.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, și-a aflat sentința. Cât va sta după gratii bărbatul care a ucis fetița concubinei sale și a ascuns-o în canapea

Ambarcațiune răsturnată în Costinești

Anul trecut, o altă ambarcațiune s-a răsturnat în Costinești în luna august.

Citește și: Gestul șocant făcut de un tânăr, pe străzile din Focșani! Localnicii au trăit momente de spaimă. ,,Eu sunt Dumnezeu"

În total, patru adulți și un copil au fost salvați, după cum a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea". 

"Ambarcaţiune răsturnată în Costineşti, cu pasageri la bord. Din primele informaţii, ar fi fost patru adulţi şi un copil la bord", a transmis ISU. Atunci, era în vigoare și un Cod Roșu de furtună, ceea ce a îngreunat intervenția salvatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si