Alex Crăcui, tânărul mort pe scaunul frizerului, și-a prevestit moartea! Ce a putut să spună cu o zi înainte de deces

Alexandru Crăcui a murit fulgerător într-o frizerie din Târgu Jiu, chiar înainte să se tundă. Acesta a fost resuscitat timp de o oră, însă medicii n-au reușit să-l readucă la viață.

A.N.C, sâmbătă 16 februarie 2019 , 15:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Bărbatul parcă și-a prevestit moartea. Acesta a scris cu o zi înainte de deces, pe Facebook, un mesaj halucinant.

"Cât timp viețuim, oamenii ne oferă mărăcini, când murim ne oferă trandafiri", este mesajul scris de Alex, cu doar o zi înainte de moarte.

Citeste si: S-a stabilit cauza decesului în cazul tânărului mort pe scaunul frizerului

Medicii legişti au stabilit cauza decesului fulgerător

După efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânărul de 35 de ani a murit din cauza unui infarct miocardic, o afecţiune cardiacă preexistentă.

"Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu.

 

Alex a murit la scurt timp după ce s-a pus pe scaunul frizerului

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un martor.

Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au reușit să-l readucă la viață.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si