Alexandra Stan, dezvăluiri tulburătoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 30 martie, Alexandra Stan vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Recent eliminată din competiția fenomen “Survivor România”, cu un parcurs impresionant în care și-a înfrânt fricile în cel mai intens reality televizat, Alexandra Stan se va afla marți, de la ora 23:15, în fața tirului de întrebări răscolitoare, povestind despre întâmplările care i-au marcat atât cariera, cât și viața personală. Frumoasa vedetă va vorbi despre prețul celebrității dar și despre încercări teribile prin care a trecut.

Author: Razvan Ilie vineri 26 martie 2021 , 09:25

Alexandra Stan, invitata ediției de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei muzicale o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional.

Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul “Mister Saxobeat”, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online.

La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai ur â t pe tatăl tău?”   sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Alexandra Stan, dezvăluiri tulburătoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si