Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru! Cei doi au făcut schimb de funcţii la Teatrul de Revistă!

În noua schemă de la Teatrul de Revistă, Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru.

Matei Vaihan, marți 23 aprilie 2019 , 13:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru. Presa a relatat că, de la începutul lui 2019, Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei. (vezi cum s-a distrat Alexandru Arşinel în Israel)

Citeste si: Alexandru Arşinel, premiat de Gabriela Firea la 50 de ani de căsătorie!

Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru: ”Arşinel nu se mai ocupă de partea administrativă" 

”Arşinel nu se mai ocupă de partea administrativă ca şi până acum, dar vine zi de zi la birou. Vrea să se simtă implicat în continuare în tot ceea ce se întâmplă acolo. Vasile Muraru va avea interimatul de şase luni şi, credem noi, cel puţin tot atât va mai veni şi Arşinel pe aici. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, a dezvăluit, pentru WOWbiz.ro, o sursă din teatru.

Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru. Salariul i s-a micşorat cu 3.000 de lei pe lună

Cu toate acestea, Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru. Pe site-ul Teatrului de Revistă, Vasile Muraru figurează, într-adevăr, ca manager, în timp ce Arşinel nu s-a retras, ci a fost retrogradat ca director adjunct, fosta funcţie a lui Muraru. Conform ultimelor declaraţii de avere, adjunctul Muraru avea un salariu de 46.800 de lei (3.900 lei pe lună), în timp ce Arşinel încasa, ca manager, 82.894 lei, adică 6.907 lei pe lună. De la 1 ianuarie 2019, dacă se va păstra remuneraţia aferentă funcţiilor actuale, Arşinel se va alege cu salariul micşorat, de la 6.907 la 3.900 lei pe lună, adică va suporta o reducere a venitului de 3.007 lei pe lună.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si