Alexandru Arşinel e în continuare directorul Teatrului Tănase! Toată lumea credea că s-a retras

Alexandru Arşinel a anunţat că se retrage de la conducerea Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, unde a fost director timp de 19 ani.

C.L., vineri 11 ianuarie 2019 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anunţul a fost făcut de actor, chiar la un an de la dispariţia colegei sale, mare actriţă Stela Popescu. Retragerea a fost anunţată ca fiind făcută de la 1 ianuarie 2019.

Deşi suntem aproape la jumătatea lunii ianuarie, nimic nu pare a se fi schimbat în instituţie, sau cel puţin pe toate paginile ce aparţin Teatrului de Revistă Tănase. Numele lui Alexandru Arşinel este în continuare trecut în dreptul funcţiei de director atât pe site-uri, cât şi pe afişe, fără a se face vreo referire la înlocuirea lui sau la faptul că cineva ar asigura interimatul.

De altfel şi pe pagina Primăriei Capitalei, instituţie care are în subordine Teatrul Tănase ca director apare tot Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel e directorul Teatrului Tănase! Pe cine vrea să lase în locul lui?

În momentul în care şi-a anunţat retragerea, Alexandru Arşinel a precizat că în locul lui ar putea fi numit Vasile Muraru, cel care acum este directorul artistic al teatrului. ”Încă nu ştim cine o să vină, aşteptăm să se hotărască. Vasile Muraru este un artist foarte pregătit, cu sau fără voia lui poate ajunge la conducere. El are peste 30 de ani de când lucrează în acest teatru“, a declarat atunci Alexandru Arşinel.

Te-ar putea interesa si