Marele actor, în vârstă de 80 de ani a ajuns din nou pe patul ed spital după ce i s-a făcut rău. Actorul a povestit că a avut pierderi de memorie: "Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu”.

Alexandru Arșinel ar fi avut o cădere de tensiune de la un medicament și a fost dus de urgență la spital și internat.
A fost ţinut în spital în noaptea de luni spre marţi, avea tensiunea 8 cu 6, a fost pus la aparate, iar a doua zi s-a simţit mai bine.

Citeste si: Criminalul din Făget a fost prins!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Citeste si: Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nicio ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

Citeste si: Codul administrativ, adoptat săptămâna trecută prin OUG, a fost modificat în şedinţa de Guvern

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem. Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima.
Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a povestit Alexandru Arşinel marţi seară la un post de televiziune.

„Organismul este o maşinărie, dacă motorul se îneacă nu mai merge nimic. Aşa e şi inima. Inima nu a mai oxigenat creierul”, a mai spus actorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si