E clar că Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar. Actorul şi-a depus recent declaraţia de avere, valabilă pe ultimul an, acolo unde a avut de completat şi rubrica veniturilor. Arşinel a încasat 90.733 lei ca manager la Teatrul de revistă, 86.229 de lei din drepturi de autor, 33.720 de lei ca indemnizaţie de revoluţionar şi 58.116 lei ca pensie. În total, Arşinel a câştigat 268.798 lei, adică 22.399 lei (aproximativ 4.800

de euro) pe lună. Faţă de precedentele declaraţii de avere, Arşinel a completat un venit nou, 6.125 de lei, în dreptul căruia a notat „Handicap gr. 2”.( vezi cum a ajuns Arşinel subalternul lui Vasile Muraru)

Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar. Soţia nu își poate mișca decât mâna dreaptă

Este vorba despre un ajutor financiar pe care Arşinel îl încasează ca persoană care se ocupă de ingrijirea, supravegherea şi intreţinerea unei persoane cu handicap. Este vorba despre soţia lui Arşinel, Maria, care a căzut în cap, pe scări, acum 3 ani. După accidentul în urma căruia a paralizat, partenera de viaţă a lui Arșinel a avut nevoie de îngrijire specială. Din păcate, aceasta nu își poate mișca decât mâna dreaptă. Conform declaraţiei de avere, Maria Arşinel primeşte un ajutor financiar de 15.141 lei, notat „Handicap gr. 1”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar: "Soţia mea e perfect conştientă" 

După accidentul soţiei, Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar. „ Am muncit 60 de ani în teatru, aşa că merg mai departe cu sau fără voia mea. Trebuie să muncesc ca să îmi întreţin puţin dorinţa de viaţă şi să-mi reîncarc bateriile cu ajutorul spectatorilor care mă ţin în formă şi vor mereu să mă vadă în spectacole de umor. 

Lucrurile astea la un loc îţi dau curaj de a merge mai departe. Soţia mea e perfect conştientă, dar nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă. Eu sunt bine, ceea ce urez tuturor. Îmi place să fiu activ şi mă bucur de ceea ce fac”, a dezvăluit Arşinel într-un interviu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si