Alexandru Arșinel, pus la colț de soția lui bolnavă! Ce reproșuri i se aduc actorului

Alexandru Arșinel, extrem de discret cu viața de familie pe care o are, a recunoscut, de curând, că, de-a lungul timpului, soția lui, Marinela, i-a făcut o serie de reproșuri cât se poate de serioase și de... întemeiate.

Author: Calin Perian sâmbătă 01 iunie 2019 , 17:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Dedicat muncii sale, fost director al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel a recunoscut că, de multe ori, și-a neglijat familia în dauna carierei sale de peste 60 de ani.

Evident, acest lucru l-a costat destul de mult, adeseori cariera lui de actor și atribuțiile suplimentare de director provocând adevărate ”furtuni” în casă, reproșurile făcute de soția lui fiind dezvăluite de actor. Iar de curând, întrebat de familie, cu atât mai mult cu cât soția lui, Marinela, este grav bolnavă, Alexandru Arșinel s-a destăinuit, recunoscând că are o serie de regrete, cerând însă, voalat, clemență. ”Uneori, nevastă-mea reclamă că Teatrul "Constantin Tănase" mi-a fost prima casă. Face parte din tot ce reprezint eu, şi bun şi rău”, explică Alexandru Arșinel.

Mai mult decât atât, actorul a încercat să se justifice, Alexandru Arșinel recunoscând că acestea sunt ”riscurile” meseriei pe care și-a ales-o acum mai bine de 60 de ani.

”Toţi actorii au avut de plătit un bir acestei meserii. Au fost nevoiţi, nu de puține ori, să renunțe la ceea ce înseamnă viaţa de familie. Teatrul a avut o galerie de actori imenşi", a mai spus actorul Alexandru Arșinel, de curând, la TV.

Alexandru Arşinel a trecut prin drame cumplite în ultima perioadă

Alexadru Arşinel a trecut, în ultima perioadă, prin momente cât se poate de dificile. Întâi şi-a pierdut cea mai bună prietenă şi colega lui de scenă, pe Stela Popescu. La doar câteva zile, o altă amică apropiată de-ale sale şi o actriţă alături de care a jucat în zeci de piese, Cristina Stamate, s-a dus şi ea. Apoi, de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, problemele de sănătate ale soţiei sale s-au înrăutăţit, iar Alexandru Arşinel a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la inimă. Cu toate acestea, se pare că actorul care i-a cedat locul de director al Teatrul Constantin Tănase  lui Vasile Muraru nu s-a lăsat învins de problemele cu care s-a confruntat şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să treacă peste ele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si