Alexandru Arşinel se retrage din teatru! Decizia lui, surprinzătoare pentru lumea artistică! Exclusiv

Alexandru Arşinel pare decis să facă un pas în spate, cel puţin în ceea ce priveşte cariera de manager pe care o are de ani buni, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Author: Radu C. Munteanu Webeditor: Mihai Dragan joi 29 noiembrie 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Arşinel a obosit. Afectat de toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme, actorul ajuns la 79 de ani a luat o decizie care spune totul despre cum se simte el, de fapt.

”E departe de a fi în forma de acum un an.

Vrea să se retragă, a şi anunţat, discret, că nu mai vrea să fie manager la Teatrul Constantin Tănase începând cu 1 ianuarie. Vrea să se retragă din funcţia de director, ştie deja toată lumea de acolo. Va juca în continuare, când va putea, dacă va mai fi dorit, dar nu mai vrea să fie director acolo, simte că i-a ajuns”, ne-a spus o persoană care se află ”în mijlocul evenimentelor” de la Teatrul Constantin Tănase. Mai mult decât atât, ne-au dezvăluit sursele noastre, Alexandru Arşinel a făcut şi o serie de recomandări cu privire la următorul manager. ”Locul lui va fi preluat, cel puţin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă.
Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”
, ne-a mai spus sursa citată.
Cu toate acestea, e-au explicat oameni din interiorul Teatrului, nu este prima oară când Alexandru Arşiel şi-ar fi dorit să se retragă, el rămânând totuşi în funcţia de maager al Tetrului la insistenâele persoanelor din afara fenomentului artistic, lucru care, evident, nu poate fi exclus că se va repeta.

Alexandru Arşinel a avut un an îngrozitor

Alexandru Arşinel a trecut, în ultimele 12 luni, prin momente cât se poate de dificile. Întâi şi-a pierdut cea mai bună prietenă şi colega lui de scenă, pe Stela Popescu. La doar câteva zile, o altă amică apropiată de-ale sale şi o actriţă alături de care a jucat în zeci de piese, Cristina Stamate, s-a dus şi ea.
Apoi, de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, problemele de sănătate ale soţiei sale s-au înrăutăţit, iar Alexandru Arşinel a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la inimă. Cu toate acestea, se pare că actorul care conduce Teatrul Constantin Tănase nu s-a lăsat învins de problemele cu care s-a confruntat şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să treacă peste ele.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si