Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux de la Ministerul de Interne după ce a spus că a fost ameninţat! Unchiul Alexandrei Măceşanu beneficiază şi de gardă de corp!

De curând, Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux.

Author: Matei Vaihan miercuri 18 septembrie 2019 , 23:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

E clar că Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux. “Alexandru Cumpănașu, candidatul la prezidențiale cățărat pe tragedia Alexandrei Măceșeanu și care pretinde că se luptă cu Sistemul corupt, a primit protecție oficială de la Ministerul de Interne după ce s-a plâns ministrului Mihai Fifor și în presă că ar fi fost amenințat. Un răspuns oficial al Ministerului Public arată însă că nu există niciun dosar privind aceste presupuse amenințări.”, a dezvăluit G4Media.ro Potrivit informațiilor obținute de G4Media.ro, Cumpănașu a fost păzit de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei și se deplasează cu un automobil de lux Volkswagen Touareg pus la dispoziție de MAI.
( vezi cum l-a atacat Christian Sabbagh pe Cumpănaşu)

Citeste si: Ce spun specialiștii despre Gheorghe Dincă! ”O defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, șocat de mama Alexandrei: ”Mi-a făcut o surpriză uriașă! A strâns 2000 de semnături pentru candidatura mea”

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019: cine sunt candidaţii la Preşedintia României?

Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux: „Domnul Cumpănaşu a solicitat oficial acest lucru"

“În 30 august, ministrul interimar de Interne de la acel moment, Mihai Fifor, susținea că protecția oferită lui Cumpănașu ar fi avut o bază legală. „Domnul Cumpănaşu a solicitat oficial acest lucru Ministerului de Interne, s-a făcut analiză în cadrul MAI. Orice persoană care solicită acest lucru şi are toate documentele primeşte acest sprijin. (…) Orice persoană din această ţară care îndeplineşte condiţiile conform legii capătă protecţie în acest sens. Orice persoană din România care face dovadă că este ameninţată, că are viaţa pusă în pericol poate primi protecţia statului, în speţă a MAI sau a altor instituţii. Lucrul acesta s-a întâmplat cu Alexandru Cumpănaşu, s-a făcut verificare, este pe lege, primeşte această protecţie”, a precizat Fifor, citat de Agerpres. Nu e clar despre ce dovezi a vorbit la acel moment Fifor, dat fiind că procurorii nu au niciun dosar în acest sens, ceea ce înseamnă că nu a existat nici o plângere formală depusă de Cumpănașu.”, s-a scris despre situaţia lui Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux: "Voi depune plângere penală și pentru amenințările primite"  

De curând, Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux. Surse judiciare au precizat pentru G4Media.ro că singurele mențiuni referitoare la presupusele amenințări primite ar fi fost făcute de Cumpănașu într-un memoriu depus la DIICOT, dar care nu ar avea greutatea unei plângeri penale. El a primit protecție în baza legii 550/2004 privind organizarea Jandarmeriei. Alexandru Cumpănașu anunța, pe 19 august, într-o postare pe Facebook, că va depune plângere pentru aceste presupuse amenințări: „Astăzi mă voi afla la Parchetul General pentru a adăuga informații care să ajute procurorii să faca lumina în cazul Alexandrei, dar și cu privire la alte persoane care mi-au adus la cunostință infracțiuni similare comise asupra altor fete. Cu această ocazie, voi depune plângere penală și pentru amenințările primite la adresa mea în ultima perioadă”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si