Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut o dezvăluire neașteptată pe pagina sa de Facebook: „Urmează o arestare importantă în Italia"

Cazul Caracal intră din nou în atenția publicului odată cu o postare publicată de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

M.A., joi 06 februarie 2020 , 14:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unchiul Alexandrei Măceșanu a postat în seara de miercuri, 5 februarie, un mesaj în care anunța că în curând va urma o nouă arestare „importantă” în Italia, legată de cazul Caracal.

Mesajul postat de Cumpănașu a stârnit un val de curiozități din partea urmăritorilor care așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură noutăți în ceea ce privește ancheta de la Caracal. Unchiu Alexandrei dă o informație conform căreia o arestare importantă ar urma să aibă loc în Italia, țara în care locuiește familia lui Gheorghe Dincă.

"Are legătură cu familia Dincă, clanul Baboi şi răpirea fetelor! Statul român făcut de râs în ultimul hal! Meritul prietenului meu să fie al lui. Şi îl felicit. Veţi vedea!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Totodată, Cumpănașu transmite și faptul că are „veşti proaste pentru clanurile Baboi, Dincă şi Ţăndărei".

Citeste si: Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris, îmbrăcat în veşmânt de preot, deşi a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română! VIDEO

Recent, unchiul Alexandrei a fost anunțat de Parchet și IGPR că s-a dispus începerea urmăririi penale și constituirea dosarului penal în urma plângerilor depuse de acesta.

Citeste si: Ilie Bărbulescu a murit sărac lipit! Fostul mare fotbalist al Stelei nu câştiga decât 958 de lei pe lună!

Este vorba de amenințările pe care le-a primit Cumpănașu de la izbucnirea cazului Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a primit nenumărate mesaje pe telefonul mobil în care era amenințat atât el cât și familia lui: "omor, răpire, viol, şantaj, tortură", a scris în postare.

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

"Probele sunt directe şi zdrobitoare! Clanurile faţă de care am depus plângerea sunt: CLANUL BABOI, CLANUL DINCĂ, CLANUL ŢĂNDĂREI‼ Ameninţările sunt imposibil de scris aici❗❗❗", a concluzionat în postare Alexandru Cumpănaşu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si