Tânăra Alexia s-a întors la pasiunea ei, dansul. Mai exact, aceasta a dansat alături de colegii ei de la o școală de dans din Botoșani.
“Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulţumim Alexia pentru surpriză. Zâmbitoare şi plină de viaţă cum te ştim”, este mesajul care însoţeşte filmulețul care o înfățișează pe Alexia dansând alături de colegii săi.

Citește și: Alexia, adolescenta de 15 ani căreia medicii i-au salvat mâinile, s-a întors la școală: „Dovada că minunile există”

Tatăl Alexiei a postat un mesaj pe rețelele de socializare

La scurt timp după asta, tatăl Alexiei a postat, la rândul său, un mesaj prin care își arăta recunoștința și admirația față de fiica lui.

“Ar trebui cu toţii să învăţăm de la tine cum să facem toţi, totul mai bine, pentru că tu tot ce faci, faci pentru că aşa simţi, iar ce simţi şi cum simţi tu să faci tot ce faci, pentru noi ar trebui să fie povaţă. Ai o putere mult peste a noastră. Eşti o luptătoare aşa cum nu credeam că există. Te iubim mai mult decât putem noi să ştim”, a scris Florin Tudose.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în cultura românească: A murit academicianul Răzvan Theodorescu

Cadrele medicale de la Iași au uimit o țară întreagă cu operația lor.
„Operaţia la care a fost supusă Alexia este o PREMIERĂ la nivel european şi doar a doua în lume. După un număr de 7 intervenţii chirurgicale, cumulând mai bine de 50 de ore, echipa noastră a realizat singura replantare bilaterală de braţe raportată la nivelul Europei vreodată, si a doua din lume”, a

afirmat medicul Sidonia Susanu, care a condus echipa de operaţie.

Alexia, adolescenta de 15 ani căreia medicii i-au salvat mâinile, s-a întors la școală: „Dovada că minunile există”

Alexia Tudose, adolescenta în vârstă de 15 ani căreia medicii chirurgi din Iaşi i-au replantat mâinile după accidentul cumplit din Paşcani, s-a întors la şcoală, împreună cu colegii ei de clasă. Adolescenta în vârstă de 15 ani a mers la şcoală, de data aceasta doar în vizită, şi a fost primită de toţi colegii şi profesorii de la Colegiul Naţional "A.T. Laurian" din Botoşani.

Citește și: VIDEO- Accident rutier grav la Pitești: un incendiu a izbucnit în urma coliziunii dintre două autoturisme

"Dovada că minunile există. E dimineaţă, e cam răcoare. Dar e o nouă zi, e AZI. Alături de cei mai faini puştani din Laurian, îmbrăţişând-o pe Alexia. Bine ai revenit în banca ta, fată dragă",   acesta a fost mesajul care a însoţit o fotografie în care apare adolescenta căreia i-au fost salvate brațele împreună cu colegii ei, în sala de clasă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si