In postul Craciunului, de foame ne tine margarina. Sora ieftina a untului dispare din magazine precum cozonacul in Ajun, iar drumul de la raft la cos e presarat cu laude...
... grasimea vegetala e buna pe paine, spun cei care o prefera, dar si in deserturile fara pacate. Patiserii o folosesc acum mai mult ca oricand, fiindca in post cererea de dulciuri creste!
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro
Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro
Aproape toate produsele de post contin si margarina. De exemplu aceasta placinta de dovleac contine bla bla bla si margarina vegetala.
Oricat de mult gust ar da preparatelor, margarina tot nu e pe placul medicilor: grasimile pe care aceasta le contine, in timp, ne dauneaza -spun ei!
Alternativa sanatoasa vine din alta tara, spun nutritionistii care ne trimit de la raionul de lactate, la cel de fructe si legume! Gasim, aici, cativa cumparatori!
Un avocado are grasimile echivalente unui pachet de unt, iar ca pret e mai convenabil. Nutritionistii adauga despre fructele minune ca sunt bogate in fibre, vitamine E, magneziu si potasiu, iar studii facute de-a lungul timpului vorbesc despre efecte miraculoase asupra organismului: potrivit acestora, avocado scade riscul de a suferi un atac cerebral sau un infarct.