Este vorba despre carnea procesata, care dupa parerea medicului Catalin Costovici, este extrem de nociva pentru sanatate.

”Carnea procesata trebuie sa dispara din alimentatia oricaruia dintre noi: salamurile, carnatii, crenvurstii, parizerul, mezelurile cu carnea maruntita. Este cea mai nenorocita, e otrava, pentru ca procesarea in sine inseamna si niste stabilizatori, coloranti, celebrele E-uri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Iar efectul lor e cumulativ in timp si, in zeci de ani, aceste efecte, sunt otrava pe paine”, a atras atentia medicul Costovici.

Mai mult de atat, el sustine ca aparitia cancerelor este intamplatoare, urmarea hazardului, iar numarul bolnavilor este in continua crestere:”Vorbim totusi de peste 150.000 de cancere in prezent, ceea ce este foarte mult. Incidenta cancerului este intr-o crestere exploziva. Toata nebunia in care traim, dupa ‘89 incoace, se repercuta si in incidenta cancerului. A tuturor cancerelor si la orice varsta, din pacate.”, a mai spus el conform evz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si