Alina Bica, lovită din toate părţile! Cine cere executarea silită a fostului şef al procurorilor anti-mafia?

Încă o veste proastă pentru Alina Bica, după ce fosta şefă anti-mafia a aflat că-şi va petrece sărbătorile de iarnă într-o închisoare din Costa Rica, alături de Elena Udrea.

Radu Constantin, miercuri 05 decembrie 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


Alina Bica mai primeşte o lovitură, de data aceasta din ţară. Baroul Bucureşti o execută silit pe fosta şefă anti-mafia, după ce aceasta a pierdut procesul în care solicita anularea actului prin care i-a fost respinsă cererea de transfer de la Dolj la Bucureşti. O victorie a Alinei Bica ar fi fost echivalentă cu înscrierea acesteia în Tabloul Avocaţilor Definitivi şi implicit cu dreptul de exercitare a meseriei de avocat.

Bica a pierdut şi s-a ales, în urma procesului, cu o gaură de 1.400 lei, din care 600 lei către Uniunea Naţională a Barourilor din România şi 800 lei către Baroul Bucureşti – sumele reprezentând cheltuieli de judecată. Ultima instituţie a inisistat însă pentru acoperirea sumei de către fostul magistrat închis în Costa Rica şi chiar a solicitat în instanţă executarea silită a acesteia. Judecătorii au încuviinţat executarea silită, urmând ca suma respectivă să fie recuperată de la Alina Bica.

În paralel, Alina Bica a atacat la Curtea de Apel decizia Baroului Dolj prin care a fost suspendată din magistratură în 2016. Cerera Alinei Bica a fost făcută de avocaţii acesteia în urmă cu o lună şi jumătate, în timp ce aceasta se afla în detenţie în Costa Rica. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si