Alina Pușcău este celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!”, duminica aceasta “DiCaprio este un om extraordinar, este foarte talentat și n-are fițe!”

O nouă ediție a celui mai îndrăgit game show “Tu urmezi!”, dă startul la cultură generală și distracție, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este Alina Pușcău, actriță și model roman de talie internațională.

Author: Diana Bostan vineri 30 septembrie 2022 , 13:33

alina

Alina Pușcău

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În vârstă de 40 de ani, Alina Pușcău s-a născut în București, însă, de mai bine de 20 de ani, vedeta trăiește în Los Angeles. A jucat în nenumărate filme, alături de actori celebri precum Jason Momoa, Paul Sloan, Michael Madsen, dar este si bună prietenă cu actori care au cucerit întreaga lume.

Invitată în platoul ”Tu urmezi!”, Alina Pușcău face dezvăluiri inedite.  

Citeste si: Mario Simen la “În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive: "M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea”

”Am venit in Rom â nia, dar nu pentru mult timp. Locuiesc in Los Angeles de 20 de ani. Sunt bună prietenă cu Leonardo DiCaprio și Hugh Jackman”,  spune Alina Pușcău.

Invitată de Dan Negru să dezvăluie cum este omul Leonardo DiCaprio, Alina Pușcău a dat câteva detalii:  ”DiCaprio este un om extraordinar, este foarte talentat şi n-are fițe!”.

Citeste si: Record la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă! „Cred că este un record la Jocul cuvintelor”

Nu pierdeţi  în fiecare duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, “Tu urmezi!”, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si