Conform șefului Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani, mai multe grupuri de contrabandiști au o „organizare chiar militară”.

În plus, șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani a mărturisit că de-a lungul carierei sale a întâlnit numeroase cazuri în care țigările de contrabandă au fost ascunse chiar în altarul lăcașelor de cult, preoții fiind principalii părtași la infracțiuni.

Citeste si: Sancțiuni dure pentru șoferi. Cei care fac drifturi ilegale pe stradă vor rămâne fără permis pentru 30 de zile

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

„Am avut și noi țigări depozitate în altar, adică nimic nou sub soare, preoți, dascăli. Toate aceste grupări au în spate un om potent financiar, iar membrii grupărilor acționează ca o „organizație militară", a declarat Valeriu Harabulă, citat de  botoşaninews.ro.

Contrabandă de țigări transmisă de la o generație la alta

Patima banilor este mult prea puternică, iar din nefericire, tot mai mulți indivizi cad pradă acestui demers ilegal, care de cele mai multe ori se transmite de la generație la generație, din taă în fiu.

Citeste si: Un fermier din Bihor a fost dat în urmărire generală după ce a plantat cannabis într-o grădină realizată din fonduri europene

Potrivit datelor DIICOT, în 2021 au fost deschise 372 de dosare de contrabandă de țigări.

În această săptămână, oamenii legii de la Poliția de Frontieră din Botoșani au descoperit peste 6.700 de pachete de țigări de contrabandă ascunse în cimitirul din Păltiniș.

Citeste si: Sancțiuni aspre pentru magazinele care le vând băuturi alcoolice şi ţigări copiilor sub 18 ani. Amenzile pot ajunge până la 20.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si